15 Nisan 2011 Cuma

DOĞUM GÜNÜM UĞURLU GELDİ

Doğum günüm kutlu olsun. Bugünü 1-2 gün gecikmeli yazıyorum. Bugün eşim çok güzel bir sürpriz hazırlamış.On yıl önce bekarken, yine özel bir günde Üsküdar sahilde yine aynı yerde kutlama yapıyorduk. Balıklarımız yeni gelmiş. Daha 1-2 çatal ya almışız ya almamışız. Telefon çalar. Eşimin annesi. Hemen eşimi eve çağırır. Ardından benim annem derken biz balıklarımızı yiyemeden ve yıldönümüzü kutlayamadan oradan ayrılmak zorunda kalmıştık.
Bugün yarım kalan bir işimizi tamamlayacağız dedi aşkım... İşletme değişmiş ama mihrap yerinde. Yemekleri çok lezzetli. Balık yiyecekseniz muhakkak uğramalısınız. ''Grand Fisher''. Bir köfte getirdiler. İnanın balık köftesi olduğunu söylemeseler inanmazdım. O balığın ağır kokusu yoktu. Rica minnet tarifini aldık. En kısa zamanda tarifi deneyip sizlerle paylaşacağım. Sizinde çocuğunuz benimki gibi balık yemiyorsa sizde bu tarifi denemelisiniz. Söz yazacağım.
Immmm... Bugünün sonunda  eşimin bana aldığı hediye. Aslında beraber beğendik. Fakat büyük saatlere alışkın olmadığımdan değiştirdik. İyikide değiştirmişiz. Onu verdik. Yerine  çok şirin iki adet saat aldık. Kısacası çok güzel bir gündü. Sonrasında eşimle bir yerlerde nargile içtikten sonra anneme kızım Azra' yı almaya gittik. Canım kocacığım seni ve kızımı çok seviyorum. Benim seni sevdiğim kadar seninde beni sevdiğini bilmek çok güzel bir duygu.. Rabbim yuvamızın mutluluğunu bozmasın...

1 yorum:

deeptone dedi ki...

ne hoş herşey.
:)


geçen cumartesi çilekli levrek yapıp yazmıştım. balık seviyorsunuz. ona da bakın. mutfak başlığında.
:)